دیدار مدیرکل کمیته امداد استان البرز با نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی

کد :
74704
آخرین به روزرسانی :
25 اسفند 1403 - 12:03

از پیشنهاد صفحه «دیدار مدیرکل کمیته امداد استان البرز با نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
حمایت و سلامت خانواده

دیدار مدیرکل کمیته امداد استان البرز با نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی

در دیدار مدیرکل کمیته امداد استان البرز با نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تاکید شد: اهمیت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان استان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، ظهر پنج شنبه رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد استان البرز با دکتر عباسی نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.

در این دیدار ضمن بررسی اقدامات انجام شده و همچنین نیازهای نیازمندان و مددجویان مورد حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز با استفاده از ظرفیت ها در جهت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان تاکید شد و در ادامه نیز در مورد زمینه های همکاری و هم افزایی برای رفع موانع و مشکلات نیازمندان و مددجویان گفتگو شد.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X