استفاده از ظرفیت ها در جهت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان استان البرز

کد :
73625
آخرین به روزرسانی :
26 دی 1403 - 17:33

از پیشنهاد صفحه «استفاده از ظرفیت ها در جهت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان استان البرز» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده

استفاده از ظرفیت ها در جهت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان استان البرز

در دیدار مدیرکل کمیته امداد استان البرز با نماینده مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی تاکید شد: استفاده از ظرفیت ها در جهت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، ظهر امروز مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز  با دکتر حدادی نماینده مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.

در این دیدار مسائل و نیازهای مددجویان مورد حمایت کمیته امداد تشریح و به استفاده از ظرفیت ها در جهت ارائه خدمات موثر به مددجویان و نیازمندان تاکید شد و در ادامه نیز در مورد زمینه های همکاری و هم افزایی برای رفع موانع و مشکلات نیازمندان و مددجویان گفتگو شد.

۲۶ دی ماه ۱۴۰۳

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)